Харесваме Кара Делевин, не само защото е красива и успешна. Тя е талантлива, свободомислеща и винаги здраво стъпила на земята.

Кара Делевин, Planet Sex и сериалът на Hulu и BBC Three, който изследва сексуалността

Кара Делевин - пак откровено за секса

Отново ни изненадва

Дори и когато стана ясно, че 28-годишната лондончанка е най-скъпоплатеният британски модел на 2020 г. През миналата година състоянието на манекенката се е увеличило с 15.7 милиона лири.

Освен като модел за брандове като Burberry, DKNY, Jimmy Choo и Rimmel, тя печели и като актриса, издава албуми, има книга. Така към богатството си, оценено на 30.2 милиона лири, през 2020 г. тя е прибавила солидната сума от 15.7 милиона лири.

Снимка 512984

Източник: GettyImages

Второ място сред най-скъпоплатените британски модели заема 46-годишната Кейт Мос, която през миналата година е спечелила 9 милиона лири. Трета е 33-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли с 8 милиона лири.

Снимка 512985

Източник: GettyImages

А за това, какво мисли за парите Кара Делевин, припомня Daily Mail. Преди време в интервю тя признава, че за нея по-ценното е, че е имала привилегията да расте и да получи образованието си в Лондон, да пътува много, да има прекрасно семейството.

Кара Делевин и новите членове на семейството ѝ

Новите членове в семейството на Кара Делевин

Страхотни сладури

Тя е благодарна на баща си, който не е израснал в богатство, но за сметка на това е бил изключително амбициозен. "Разбрах, че парите не са всичко. Стигате до точката, в която сте като: "О, аз спечелих пари, но съм толкова дълбоко нещастен и сам."