Какъв рожден ден за Камила Кабейо само! Не бе достатъчно, че звездата отпразнува 25 по най-страхотния за нея и феновете ѝ начин - с пускането на новата песен "Bam Bam" заедно с Ед Шийрън, но и организира тематично парти за празника си.

Камила Кабейо, безкрайните купони и забавленията с приятелки след раздялата с Шон Мендес

Забавленията на Камила Кабейо след раздялата с Шон Мендес

Някой очевидно е продължил напред

Във вечерното предаване на Джеймс Кордън изпълнителката разкри вълнуващите си планове, че иска да посвети купона на първото десетилетие от XXI век.

"Музиката ще е от тогава и всички ще трябва да дойдат облечени тематично", каза тя и добави: "Имам усещането, че това е времето, към което изпитвам най-голяма носталгия."

И за да задоволим любопитството си какъв аутфит е избрала самата рожденичка за собственото си тържество, веднага проверихме в профила ѝ в Instagram, където ни зарадва с кратко видео. Виждаме я провокативно и секси танцуваща в блестящи в сребристо къс потник и полупрозрачен панталон.

Камила Кабейо, почивката ѝ в Доминикана и новите снимки по бански

Какво става с Камила Кабейо след раздялата с Шон Мендес

Изглежда доста добре

Визията не само че ѝ отива, но е и тъкмо като от сериала "Еуфория" и напомня на героинята Мади Перес. А закачливостта и секси излъчването на Камила са в стил Парис Хилтън. Според Cosmopolitan, сред гостите на партито за рождения ден на кубинската изпълнителка са били, освен самата Парис, Аня Тейлър-Джой, Кара Делевин и Дилън О'Брайън.