По всичко изглежда, че скорошната раздяла с Шон Мендес не пречи на Камила Кабело да се радва на живота. Даже напротив - купонът за нея явно не спира.

Камила Кабейо, почивката ѝ в Доминикана и новите снимки по бански

Какво става с Камила Кабейо след раздялата с Шон Мендес

Изглежда доста добре

24-годишната певица споделя постоянно в социалните мрежи снимки от своите вълнуващи пътешествия, на които се е отдала в последно време. На тях тя демонстрира бурни забавления с близки приятелки.

Последната спирка е някъде из щата Аризона. Там Камила купонясва с момичетата - по бански, в басейн, пълен с гореща вода. Следват снимки от забавно състезание с кал - само за жени! В забавен кадър всичките участнички са буквално една върху друга, за да отбележат края на интересното спортно събитие.

Камила и Шон сложиха край на своята романтична връзка през ноември, 2021 г. Те така и не обясниха причината за раздялата, но пък споделиха, че ще се опитат да запазят добри приятелски отношения.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Ким Кардашиян, Кание Уест и звездните раздели на 2021 г.

Звездните раздели на 2021 г.

За някои годината не беше късметлийска

Все пак, преди известно време Шон призна в своя Instagram профил за "трудното време", което преживява напоследък. Факт е, че изпълнителят пусна скоро след това и песен, озаглавена "It'll Be Okay", пише Hollywood Life.