През последните няколко години Джони Деп и Амбър Хърд станаха причина за безброй заглавия в медиите, благодарение и на продължаващата им съдебна битка. Събитията около двамата актьора достигнаха точката на кипене, когато делото за клевета се превърна в съдебен процес във Вирджиния, като същевременно стана и публично достояние, благодарение на камерите в съдебната зала. Излъченият по телевизията процес направи знаменитост и адвокат Камил Васкес.

Амбър Хърд и отхвърлянето на молбата ѝ за преразглеждане на делото с Джони Деп

Пореден провал за Амбър Хърд

Явно тежките времена за актрисата ще продължават

В крайна сметка Джони Деп победи в съда, като Амбър Хърд беше призната за виновна по три обвинения за клевета и осъдена да му плати колосалните 10 милиона долара. Адвокатът му Камил Васкес стана много известна по време на процеса, отчасти благодарение на слуховете, че тя и актьорът всъщност се срещат. И въпреки че и двамата отхвърлиха подобни твърдения, по всичко личи, че Джони Деп и Камил Васкес са станали много близки. 

Наскоро двамата се събраха на рок концерт и срещата им не остана незабелязана от страна на феновете.

Джони Деп и Камил Васкес бяха засечени в много непринудена обстановка: концерт на Джеф Бек в Прага, като видеото на срещата им се превърна в хит в Instagram.

Докато Джони Деп маха на феновете, виждаме, че до него е и Камил Васкес. По всичко личи, че двамата продължават да поддържат връзката си и освен клиент и адвокат, са и много близки приятели. 

Напоследък Джони Деп е почти изцяло фокусиран върху музиката. Той дори отсъстваше от съдебната зала, когато журито прочете присъдата по време на процеса за клевета. По същото време актьорът беше в Европа, за да свири заедно с Джеф Бек. Оттогава той продължава с още музикални концерти и дори планира турне за събиране на своята супергрупа Hollywood Vampires. 

Разбира се, музиката далеч не е единственото занимание за Джони Деп, след като процесът за клевета срещу Амбър Хърд приключи. Екипът на актрисата от "Аквамен" все още се опитва да отмени присъдата, но до момента без успех. А междувременно Деп се готви да заснеме първия си филм след делото и то във Франция, където ще играе крал Луи XV, припомнят от Cinema Blend.

Камил Васкес, Ева Лонгория, потенциален филм за живота ѝ може ли актрисата да изиграе адвокатката

Колко много си приличат Ева Лонгория и Камил Васкес

Ето толкова

Колкото до Камил Васкес, нейната звездна сила само нарасна, откакто тя и Джони Деп спечелиха битката в съда. След като беше повишена в настоящата си фирма, пред адвокатката се откриват все повече нови възможности, както в рамките на практикуването на правото, така и извън него. В това число влизат излизането на автобиографична книга и филм, проследяващ живота ѝ.