Британското издание Tatler е готово с новата си класация за Момиче на годината. Подреждането на дамите, които отдавна не са момичета (поне на възраст), има дългогодишна история - чак от 1960 г.

А на първото място са били много известни дами, сред които и Кара Делевин, Пипа Мидълтън и Кресида Бонас. Ако не знаем коя е последната - това е бившата приятелка на принц Хари, за която дори се говореше, че има намерение да се ожени преди пет-шест години.

Кресинда Бонас на сватбата на Хари и Меган

Източник: GettyImages

Кресинда Бонас на сватбата на Хари и Меган

Е, настоящата му съпруга Меган Маркъл може да се похвали с две победи. Тя спечели и сърцето на принца, и новата титла Момиче на годината, която се оказва връзка между двете. Разбира се, това никак не ни изненадва, защото херцогинята на Съсекс тази година се е абонирала за де що има награди.

И няма как да е другояче след сватбената си визия, с която обра точките. Само преди месец Маркъл попадна и в списъка с най-добре облечени звезди на същото издание.

лейди Амелия Уиндзор на корицата на новия брой

Източник: Facebook / Tatler

лейди Амелия Уиндзор на корицата на новия брой

А основната заслуга на Меган е, че придава нов смисъл на кралския стил с всяка своя публична поява. Именно затова от Tatler чистосърдечно си признават, че херцогинята е била единствената им опция за победителка.

Секси, по-секси, Меган Маркъл

Секси, по-секси, Меган Маркъл

Херцогинята е отново себе си

Не можем да оспорим твърдението им, че Маркъл е и най-коментираната жена в света в последните месеци.