Определено никой не може да даде на Хали Бери нейните 56 години. Холивудската актриса и носителка на Оскар изглежда наистина страхотно и впечатляващо за възрастта си. А и явно сама го знае, след като не се колебае да споделя периодично в социалните мрежи свои снимки в по бански или дори без облекло.

Хали Бери, фитнесът, снимките по бански и страхотната форма на актрисата

Хали Бери - на 55 и пак по бански

Тяло за завиждане

Само преди няколко дни Хали реши да зарадва милионите си последователи в Instagram, публикувайки своя снимка. При това не от къде да е, а от банята. И не как да е, а без абсолютно никакви дрехи.

Актрисата загадъчно се усмихва, докато снима себе си в леко замъгленото от влагата огледало. Образът на Хали е леко завоалиран, но все пак разкрива не малко.

Вижда се, че единственото, което носи по себе си, са няколко масивни пръстена на ръцете, които е кръстосала пред себе си. Косата ѝ небрежно пада над челото, а самата тя изглежда наистина доволна - нещо, което потвърждава и краткия коментар към снимките. "Денят за любов към самия себе си", пише Хали.

Логично, последваха множество възторжени реакции от феновете - някои ѝ благодариха, други я засипаха с комплименти, определяйки я като "абсолютно прекрасна" и с "неостаряваща красота". Имаше дори препратка към филма "Парола: Риба-меч" от 2001 г., в който актрисата има подобна разголена секси сцена.

Хали направи силно впечатление с визията си и на скорошната церемония за наградите Оскар. Тя се появи в смела, бяла рокля, дело на дизайнерката Тамара Ралф - по тялото, декорирана с цветя и завършена с висока, предизвикателна цепка и дълъг шлейф.

А на въпроса как винаги успява да изглежда толкова добре, Хали Бери неведнъж е споменавала стриктния режим, който е неизменна част от ежедневието ѝ. Тя тренира усилено и внимава изключително с какво се храни. "Това е от ключово значение за мен и психическото и физическо ми здраве", сподели през 2021 г. пред People.