Въпреки че не е между живите от 21 години, Даяна Спенсър продължава да бъде една наистина интригуваща фигура, и то не само в британския кралски двор. Злополучната любовна история и краят на живота й, който дойде прекалено малко, продължават да бъдат обвити в мистерия.

В опит малко по малко тя да изчезне идват и новите разкрития около развода на Чарлз и Даяна. Според разкритата информация, Спенсър успява да измъкне цели 17.5 милиона паунда от принца, оставяйки го беден като църковна мишка.

Джефри Бингъл, който се занимава с финансите на Чарлз по време на развода, проговаря пред The Telegraph. По думите му, Даяна става притежател на състоянието на принца до последната стотинка, както и недвижимото му имущество.

Снимка 381608

Източник: Facebook / Tribute Lady Diana of Wales

Дори се налага принцът да се раздели с инвестициите си, за да може да покрие сумата, която е задължен да плати на бившата си съпруга. И това, разбира се, никак не се харесва на кралския двор. Особено на кралицата, която е дала част от милионите, отишли при Даяна след развода.

Отмъщението на принцеса Даяна

Отмъщението на принцеса Даяна

Интересен Instagram профил

А жертвата на Даяна изглежда прекалено скромна. Тя е посъветвана да се откаже от титлата си "нейно кралско величество", за да има претенции към богатството на мъжа си. Изневерите на Чарлз пък са най-силният коз в ръцете й, с който успява и да спечели тази битка.