Гръцките острови се оказаха атрактивна дестицаниця за толкова известни личности, като Емили Ратайковски и Никол Шерцинцер, които направо изляха секси формите си на плажа. Признаваме, че малко им завидяхме, не само заради телата, но и заради слънцето и морето, на което се радват.

Звездите, които избраха Гърция, за да почиват

Да ти се завие свят от секси знаменитости в Гърция

Всичко започва с Емили Ратайковски и завършва с...

И докато някои (и ние, и ние) продължават да работят, други не спират да обикалят чудни острови. Точно като бразилският супермодел Изабел Гулар, която сменя летните курорти почти всяка седмица. Последната ѝ спирка е гръцкият остров Миконос.

Хубава гледка, нали? Да, и морето - и то. А малко преди да акостира в Гърция, Изабел беше в Капри, откъдето също не пропусна да качи снимка за всички, които я пожелаха.

Изабел, като истинска горда бразилка, страстно подкрепяше националния отбор на Бразилия, който обаче отпадна от Мондиал 2018. Нищо, поне взаимно се утешаваха с бъдещия си съпруг - футболиста Кевин Трап, който пък даде своя принос (макар и недостатъчен, за да се класират) за германския национален отбор.

Секси половинките на футболистите от Мондиал 2018

Секси половинките на футболистите от Мондиал 2018

Кои са дамите до футболните играчи с най-много последователи в Instagram

Неслучайно споменахме бъдещ съпруг, защото точно преди седмица германският вратар предложи брак на Изабел Гулар. Съдейки по пръстена на ръката ѝ, очевидно е приела.