Тъй като сме големи фенове на Ивет Лалова, често хвърляме по едно око на профила ѝ в Instagram. Винаги е удоволствие човек да разглежда снимките в него, защото в повечето случаи са свързани или с тренировките на спортистката, или с някое от многобройните състезания, в които участва.

Ивет Лалова, Атлет на България за 2019 и поредното постижение на спортистката

Поредното постижение на Ивет Лалова

Напълно заслужено

Заради COVID-19 всички събития, включително и спортните, са на пауза, поне докато не се подобри ситуацията и не се справим с пандемията.

Само няколко седмици след обявяване на извънредното положение, стоенето вкъщи се оказва повече от мъчително за повечето от нас. А след като за обикновените хора, които по принцип имат умерена физическа активност, е толкова трудно, можем само да предполагаме колко неприятна е ситуацията за спортист като Ивет Лалова.

Ивет обаче за пореден път доказа силно присъствие на духа с една от последните си публикации в Instagram. Спортистката сподели стара снимка от тренировка, която адресира към феновете си и с важно послание.

"Дали това е затваряне или качествено време да се съсредоточим върху това, което наистина има значение", пише атлетката под снимката, придружено от хаштаг да останем вкъщи и да останем мотивирани.

А последователите ѝ не пропуснаха да я похвалят - както за страхотната снимка, така и за отправените силни думи.

Ивет Лалова и ваканцията ѝ в Дубай

Горещ старт на 2020 г. с Ивет Лалова

Ваканцията на атлетката и съпруга ѝ в Дубай