Раздялата на миналия месец (вероятно и на годината) е тази на Брадли Купър и Ирина Шейк. Да дискутираме причините за нея става все по-безсмислено, защото очевидно двамата са решени да продължат живота си един без друг.

И докато Брадли предпочете да се скрие от светския шум, Ирина само си намира удобен повод да накара всички да говорят за нея. След предизвикателните снимки от екзотичната си ваканция, сега красавицата ни провокира с публична изява.

Вчера, 30 юни, Шейк присъства на провелия се в Ню Йорк WorldPride и искаше всички да разберат за това. Тя от години подкрепя ЛГБТ обществото, не пропусна да го направи и този път.

Моделът позира в предизвикателни пози, обградени от свои приятели. Тя бе част от "отбора" на Burberry и облече бяла тениска с дъга (символа на ЛГБТ хората) и логото на марката, пише Daily Mail.

Брадли Купър, Ирина Шейк и попечителството на дъщеря им

Големият проблем на Брадли Купър и Ирина Шейк

Семейната война започна

Но един друг факт ни направи по-голямо впечатление. На снимките от прайда, които сподели в Instagram, Шейк допълни, че "любовта е отговорът". Явно не е загубила вярата си в нея въпреки това, което й се случи напоследък.