Когато преди три седмица стана ясно, че Брадли Купър и Ирина Шейк са се разделили, в медиите се говореше, че отношенията им остават приятелски и двамата ще си поделят попечителството върху момиченцето си Леа, родено през март 2017 г.

Ирина Шейк, Брадли Купър и причината за раздялата им

Лейди Гага ли е причината за раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк

Истината по този въпрос

Според Metro обаче споделеното попечителство на четиригодишната им дъщеря ще се окаже сериозен проблем, защото двамата плануват да живеят в различни щати. Ирина иска да живее в Ню Йорк, а заради филмовата си кариера, Брадли Купър ще остане в Лос Анджелис.

Според изданието Ирина никога не се е чувствала у дома в Лос Анджелис, особено в къщата им в Pacific Palisades, защото там е живяла и майката на Брадли Купър, което е създавало много напрежение във връзката им.

Снимка 398729

Източник: GettyImages

Дори в момента детето им непрекъснато пътува между Лос Анджелис и Ню Йорк, тъй като и двамата са много натоварени с работни ангажименти. Не е много ясно как точно ще успяват да съчетават работата с родителските задължения и споделеното попечителство, когато са на такова разстояние един от друг.

Брадли Купър, Леонардо ди Каприо, Nightmare Alley и кой ще участва във филма

Брадли Купър заменя Леонардо ди Каприо във филм

Неразбории около Nightmare Alley на Гийермо дел Торо

Ако Брадли Купър наистина замени Леонардо ди Каприо във филма Nightmare Alley на Гийермо дел Торо, той ще започне снимки още през есента и ще бъде дори още по-ангажиран.