Бети Пейдж е първата жена, която стана прочута чрез голотата си. Тя се издигна от секретарка до модел за актови снимки и стана предшественик на сексуалната революция през 60-години на миналия век.

Ирина Шейк, Емили Ратайковски, селфи с няколко модели и разликата във височината им

Снимката на Ирина Шейк, която озадачи всички

От Нюйоркската седмица на модата

Провокативните й за онова време пози я направиха култова фигура. Без задръжки тя заставаше пред обективите по бикини или съвсем гола и така стана един от първите модели за корица на списание Playboy.

Бети Пейдж е един от безконечните знаци за съблазън на списанието, както отбелязват от Yahoo Life. Нейната звезда изгрява през 50-те години на миналия век, а черната ѝ вълниста прическа се трансформира в непокътната марка и я прави фешън икона, копирана и до ден сегашен.

Дори Ирина Шейк не устоя на Бети Пейдж и реши да иползва Хелоуин, за да влезе в образа ѝ. Доста успешно бихме казали. 

Моделът е неузнаваема в серията от невероятно горещите снимки, които сподели в своя Instagram. До голяма степен поради факта, че позира с катраненочерните коси на Бети, допълнени с еротично бельо. 

Като се има предвид въздействието, което емблематичната визия на Бети оказва върху поп културата оттогава, преосмисляна и възпроизвеждана във всяка епоха, не е изненадващо, че преобразяването на Ирина накара феновете да правят сравнения с други знаменитости. Като неоспоримата прилика с Кейти Пери, която изразиха последователи на Ирина в коментарите.

Лично за нас обаче, които в никакъв случай не крием пристрастията си към руския модел, Ирина успя да постигне по-забележителна прилика и въздействие. 

Ирина Шейк, Брадли Купър, Леа и разходката на семейството

Семейната разходка на Брадли Купър и Ирина Шейк

Двамата отново събудиха подозренията ни, че са се събрали

"Доброто момиче полудя", пише Ирина под някои от кадрите, за които сме сигурни, че са разтуптяли много мъжки сърца.