Ирина Шейк ни е любимка и често надничаме в профилите й в социалните мрежи, за да видим дали не е публикувала някоя нова секси снимка.

Ирина Шейк, предизвикателните й тоалети в Ню Йорк и какво да очакваме от връзката с Кание Уест

Ирина Шейк и няколко разкопчани копчета

Колко секси е моделът в Ню Йорк

А в последните дни моделът истински ни зарадва с ударна доза кадри, които нагорещиха страстите не по-малко от температурите навън.

Шейк много добре знае как да рекламира всеки продукт. Въпреки че когато е само по оскъдно долнище на бански и без горнище, трудно можем да задържим вниманието си точно върху обувките, които пасват перфектно с плажното й облекло.

На други две снимки моделът е с ботуши на плажа, но е лесно да пропуснем този факт, защото щедро ни демонстрира перфектните си задни части, както и отново кара въображението да работи на максимум с небрежно прикрития си бюст.

И за да бъде щастието за феновете й пълно, Ирина завършва секси поредицата в профила си с кадър, на който показва стегнат корем и бански, който съвсем умишлено е малко по-малък, отколкото трябва да бъде. 

Няма съмнение, че провокациите й всеки път постигат целта си. А ние се надяваме секси снимките й за лятото 2021 тепърва да започват.