През последните няколко месеца все по-често виждаме заедно Ирина Шейк и Брадли Купър. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща снимка, а няколко седмици по-късно двамата бяха заснети от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Въпреки че не стана ясно къде точно са отиват, на всички фенове направи впечатление, че четиригодишната им дъщеря Леа не е с тях.

И сега отново виждаме бившите, но този път на официално събитие. Ирина Шейк посети премиерата на новия филм на Брадли Купър - Nightmare Alley, която се състоя снощи, 1 декември, в Ню Йорк. Макар двамата да не демонстрираха някаква близост на червения килим, присъствието на модела там показва, че са в страхотни отношения и могат да разчитат един на друг, когато се наложи.

Както винаги, Ирина Шейк успя да привлече вниманието на всички фотографи към себе си. Тя беше облечена в стилен раиран костюм с  дълбоко деколте и определено изглеждаше зашеметяващо, докато разговаряше приятелски с колежката си Стела Максуел.

Въпреки че Ирина Шейк и Брадли Купър винаги са се старали да запазят добрия тон, заради дъщеря им Леа, все по-зачестилите им съвместни появи ще продължават да поддържат искрата на любопитството ни дали пък няма шанс двамата да се съберат отново.

Ирина Шейк, Брадли Купър и заедно ли са отново бившите съпрузи

Заедно ли са отново Ирина Шейк и Брадли Купър

Двамата отново събудиха подозренията ни

Но дори да си останат просто приятели, малките има жестове на подкрепа един към друг, са достойни за уважение.