Връзката на Брад Пит с Инес де Рамон продължава вече повече от година и по всичко личи, че двамата за момента се разбират чудесно. 

Брад Пит и Инес де Рамон на Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Брад Пит в позната компания и щастлив

На Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Както вече писахме, Инес де Рамон всъщност завършва университета в Женева, получавайки бакалавърска степен по бизнес администрация. Нейният LinkedIn показва, че говори пет езика, като френски, английски и испански са посочени като владеене на език и/или роден език, а немски и италиански са посочени като професионални умения за работа.

Преди да започне работа в Anita Ko в Лос Анджелис, де Рамон работи четири години в отдела за търговия на дребно на компанията за бижута de GRISOGONO.

След новината, че тя и Пит излизат, де Рамон изглежда направи своя Instagram частен и наистина е трудно човек да попадне на нейна снимка с социалните мрежи. Оказва се обаче, че не е невъзможно. И сега виждаме настоящата половинка на Брад Пит в съвсем различна светлина - като модел. 

34-годишната Инес де Рамон е лице на нова модна кампания пролет/лято 2024 за марката UTER, разбираме от профила на самия дизайнер Филип Утер. Снимките бяха публикувани преди броени дни, като брюнетката изглежда стилна в облеклото, докато позира в задния двор на дом в Палм Спрингс, Калифорния.

На един кадър ризата ѝ е разкопчана, разкривайки, че е без сутиен, докато седи на шезлонг с двама мъже зад нея. Снимките са дело на фотографа и режисьор Дженифър Масо. 

Брад Пит и Инес де Рамон правят голяма крачка в отношенията си

Голяма крачка за Брад Пит и Инес де Рамон

Какво предприемат двамата

По-рано този месец Рамон, която работи като мениджър в компания за бижута, финализира развода си с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли. Колкото до Брад Пит, той индиректно продължава войната с бившата си Анджелина Джоли.