Преди два месеца Илон Мъск стана баща за шести път. Очаквано основателят на Tesla не си взе отпуск по бащинство, за да се радва на новороденото, а продължи да работи усилено по плановете си за бъдещето на света.

На няколко пъти милиардерът публикува снимки с и на сина си X Æ A-Xii, а в последното си интервю разказа и малко повече за това какъв баща е и каква смята, че е неговата роля в отглеждането на наследника му.

По думите на Мъск, в момента майката на сина му е тази, която полага най-много грижи за него, защото той просто няма какво особено да направи на този етап. "Бебетата са машини за ядене и пълнене на памперси, нали така", шегува се той.

Снимка 489838

Източник: Twitter / Elon Musk

Според неговите виждания, ролята на бащата идва на малко по-късен етап, когато детето вече е пораснало. Тогава той ще прави с X Æ A-Xii това, което прави и с другите си пет деца.

Илон Мъск, синът му X Æ A-12 и новата им снимка

Шегите на Мъск със сина му X Æ A-12

Мила семейна картинка

АКо има работно пътуване до Китай например, ще ги вземе със себе си, за да видят Великата китайска стена и да се качат на влака-стрела. Освен това, Мъск е създал собствено онлайн училище за наследниците си, което засега дава "доста добри" резултати и със сигурност и новороденият му син ще стане част от него след време, предава Today.