Синът на Илон Мъск от настоящата му половинка Клеър Баучер, по-известна като Grimes, се превърна в истинска звезда, най-вече заради нетрадиционното име, което получи.

Малкият X Æ A-12 е вече на два месеца, а татко му отдавна не ни беше радвал с негова актуална снимка. Но вчера, 21 юли, милиардерът реши отново да покаже чувството си за хумор, като този пък се пошегува с наследника си.

Мъск публикува в профила си в Twitter нов кадър с малкия си син, когото е гушнал в една ръка и гледа право в очите с много любов.

Описанието към снимката е написано на немски и гласи - "бебето все още не може да използва лъжица". Ексцентричният предприемач отново ни оставя да предполагаме защо е написал точно това, в което няма особена логика, предава ET.

Илон Мъск, навиците му и как преминава един ден от живота на собственика на Tesla

Един ден от живота на Илон Мъск

Какво можем да си откраднем от него

Мъск или иска да демонстрира уменията си по немски, или иска шеговито да намекне, че е крайно време наследникът му да стане по-самостоятелен, за да може скоро да го нагърби и с доста по-важни за човечеството задачи от тази да държи лъжицата и да се храни самостоятелно.