Делото, което Джони Деп и Амбър Хърд водят (вече и ние не помним откога), несъмнено е едно от най-скандалните в Холивуд. В съдебната зала, но и извън нея, се чуха какви ли не обвинения от двете страни, предимно за прилагано насилие, както и за клевета.

Последното разкритие обаче е може би най-пикантното, защото в него имаме още две известни главни действащи лица. В документи по делото се откриват показанията на Джош Дрю - бившия съпруг на Ракел Пенингтън, най-добрата приятелка на Хърд.

От изтекло чак сега видео от съдебно заседание през миналата есен разбираме също, че той е бил попитан от съда дали е знаел за афера на актрисата с Кара Делевин и Илон Мъск, докато все още е омъжена за Джони Деп. И е отговорил положително.

Снимка 484268

Източник: GettyImages

По думите на Дрю, тримата са прекарали една нощ заедно в имението на звездата от "Карибски пирати" в негово отсъствие. И не просто са купонясвали, а са стигнали до интимни отношения, предава Daily Mail.

Джони Деп, Амбър Хърд, новите обвинения и обидите на актрисата

Как Амбър Хърд е обиждала Джони Деп

Епизод пореден от сагата

Говорители на Мъск отрекоха тези твърдения и подчертаваха, че той и Амбър Хърд не са се срещали, преди тя да се раздели с Джони Деп. А отношенията им са станали интимни едва на по-късен етап. И истината отново си остава някъде там, докато изненадите от това дело нямат край.