Иги Азалия не е от известните личности, които обичат да говорят кой знае колко открито за личния си живот. Така например в средата на 2020 г. тя изненада всичките си фенове с новината, че е родила.

Иги Азалия, Тристан Томпсън и имат ли връзка двамата

Има ли връзка Иги Азалия с бившия на Клои Кардашиян

Слухове и развенчаването им

Сега обаче е решила да бъде по-открита и чрез профила си в Twitter споделя, че в момента преминава през някои здравословни проблеми и не ѝ е никак лесно.

Азалия пише, че се е подложила на операция на гърба, която е трябвало да бъде рутинна, но да реши проблемите ѝ в тази област, които е получила, след като две поредни години ги е неглижирала. Тази операция обаче се е оказала доста по-сложна от очакваното.

Така в продължението на три седмици е била свързана с доста машини, които да проследяват състоянието й, и не е трябвало да ходи. Единственото раздвижване на изпълнителката е било, когато е трябвало да ходи до тоалетната. В крайна сметка, заради усложненията Иги Азалия пише, че е загубила роля във филм, в който е искала да участва, пише People.

В момента Азалия се е съсредоточила върху това отново да започне да седи и ходи редовно. Смята, че е възстановена на около 50%, но с всеки изминал ден се чувства все по-добре. От началото на възстановяването ѝ са минали вече около пет седмици, като в първите дни не е можела да седи права за повече от три минути. Сега обаче успява да се задържи на крака около 30.

Цялото това преживяване е накарало Иги Азалия да осъзнае, че трябва да обръща повече внимание на тялото си, да се вслушва в сигналите, които то и дава, а не да ги игнорира.