Последните две години се оказаха истинско предизвикателство за киното заради пандемията. Първоначално Холивуд буквално спря да работи, а след това се изграждаха специални защитени балони, които никой от екипа не напускаше до края на снимките.

Ice Cube, комедията Oh Hell No, ваксинацията и защо рапърът е отказал 9 милиона долара

Защо Ice Cube се отказа от 9 милиона

Ваксините ли отново са основата

Това се оказа същинско предизвикателство, защото снимките на един филм продължават поне няколко месеца. С появата на ваксините нещата се промениха и в един момент те станаха задължително условие, за да получи някой актьор роля във филм.

И така, миналата година се появи информацията, че Ice Cube е отказал да участва в комедията Oh Hell No заедно с Джак Блек. Причината - не е искал да си постави ваксина. Нещо, което се твърдеше, че му е коствало 9 милиона долара хонорар.

Година по-късно разбираме и истината за случилото се. В подкаста Million Dollaz Worth of Game, Ice Cube първоначално казва, че наистина е отказал ролята, с което пропуснал да забогатее с 9 милиона долара. И да, защото не е искал да се ваксинира.

По-късно в разговора обаче рапърът прави едно доста важно пояснение. А именно, че не е отказал ролята, защото не иска да се ваксинира, а продуцентите не са му дали ролята. Но причината е същата - не е искал да се ваксинира. 

С доста вулгарни изрази Ice Cube твърди, че не желае да се ваксинира и до момента дори не се е разболявал от COVID-19, пише Variety.