Пленени сме от харизмата на Климентина Фърцова далеч преди да спечели сърцата на зрителите в образа си на византийската принцеса Мария в сериала "Войната на буквите".

Климентина Фърцова, "Войната на буквите" и какво сподели младата актриса за себе си и за ролята си в сериала

Климентина Фърцова - византийската принцеса от "Войната на буквите" отблизо

Младата актриса за сериала, за Деймиън Шазел и за предизвикателствата на работата пред камера

И тъй като не го крием, съвсем логично я следваме и в Instagram, където пък имаме възможността да надникнем и в личния ѝ живот, за да разберем как прекарва свободното си време, къде пътува и как се забавлява. По всичко личи, че можем да се докоснем и до най-интимните ѝ и съкровени моменти. 

Доказателство за това е последната публикация на актрисата, с която дава да се разбере, че е в очакване на първото си дете.

"Не знам за киното и театъра, но това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота ми", пише Климентина Фърцова под серия от снимки, на които ясно се вижда наедрялото ѝ коремче. 

Красивите кадри са дело на любимия й - фотографа Огнян Спасов, с когото са заедно от няколко години. Разбира се, новината беше посрещната с много поздравления от страна на последователите й, които побързаха да й пожелаят всичко най-хубаво в новия етап от живота й на майка.