Холзи е от известните личности, които не крият за сблъсъците си с с най-различни проблеми. Много често говори и съвсем открито за премеждията си около тях.

Холзи, признанието ѝ за трите аборта, които е преживяла и как са спасили живота ѝ

Какво е спасило живота на Холзи

Певицата разказва историята за абортите си

Но освен репродуктивните си проблеми, изпълнителката се сблъсква с още много други. От профила ѝ в Instagram разбираме, че се раздава до последно (буквално), когато се качи на сцената, без много да му мисли дали се чувства добре.

Холзи е била една от звездите, които са взели участие на музикалния фестивал в Рединг и Лийдс, Великобритания, през изминалия уикенд. След участието си на сцената в Лийдс обаче самата тя се чуди как все още е жива. Като пояснява, че часове преди концерта е имала хранително натравяне.

Все пак някак е успяла да събере сили, за да не разочарова публиката и феновете си. След като е дала всичко от себе си на сцената, въпреки натравянето, е трябвало да ѝ бъде оказана лекарска помощ и да почива активно през следващите часове, за да може да не разочарова и феновете си в Рединг.

Холзи, Ашли Фънчес и защо бавачката съди изпълнителката

Бавачката, която съди Холзи

Проблеми за изпълнителката

Холзи пише, че и преди ѝ се е налагало да пее, когато не се е чувствала добре, но поне по спомените ѝ това е било най-ужасното и трудното ѝ преживяване на сцената. "През цялото време се чувствах сякаш съм на Юпитер."