От началото на музикалната си кариера Холзи се отличава не само с хитове, но и с предизвикателните визии, които избира. И не говорим само за тези във видеата към песните ѝ.

Холзи, албумът ѝ If I Can't Have Love, I Want Power и първата ѝ поява след раждането

Екстрaвагантното завръщане на Холзи

Изпълнителката отново е на линия

27-годишната изпълнителка обича да събира погледите и на концертите, и официалните събития, на които присъства. Вчера, 23 март, Холзи беше на раздаването на годишните музикални награди на iHeartRadio.

Е, тя не спечели в нито една от категориите. Не беше включена и в списъка с изпълнители, които се качиха на сцената, за да изпеят парчетата си. Но въпреки това провокира вниманието към себе си с тоалета, който беше избрала.

Холзи се разходи по червения килим на iHeartRadio Music Awards с нестандартен гащеризон в черно и сребристо. Казваме нестандартен, защото от кръста нагоре е доста изрязан. Толкова, че без никакви проблеми изпълнителката приковава вниманието към себе си от всеки възможен ъгъл.

Ето така виждаме голямата колекция от татуировки на Холзи, както и че е влязла отново във форма след раждането. От PopSugar разбираме, че гащеризонът ѝ е на Andres Sarda и в горната си част е покрит от кристали Swarovski.