Неотдавна Хейли Бийбър претърпя неприятен здравословен инцидент. Той се случи в началото на март, но малко след това моделът сподели в социалните мрежи, че се възстановява бързо. А ето че сега вече се чувства готова да разкаже и цялата история около преживяваното.

Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и реакцията му за нейното здравословно състояние

Как Джъстин Бийбър прие инцидента с Хейли

И какво е здравословното й състояние сега

Във видео в YouTube Хейли го определя за "най-страшния момент от живота". И припомня, че докато е закусвала със съпруга си Джъстин Бийбър и са си говорели, изведнъж се е почувствала странно. Усещане, което е преминало през рамото до пръстите на ръцете ѝ.

Както става ясно по-късно, след като е била откарана в болница, 25-годишният модел е имала кръвен съсирек в мозъка. А причината за него най-вероятно е Covid-19, който Хейли е преболедувала.

Във видеото тя споделя какви точно изследвания са ѝ били направени. Обяснява и как лекарите са имали съмнения за дупка в сърцето ѝ, но след това са я успокоили. Въпреки че е състояние, което е по рождение, тя не страда от него.

"Заключението беше, че имам кръвен съсирек, който е стигнал до сърцето ми и вместо това, което обикновено се случва - сърцето да го филтрира през дробовете, съсирекът се е промъкнал чак до мозъка."

В края на видеото Хейли разкрива, че наскоро е преминала през процедура, след която вече се чувства чудесно. И успокоява всички ни с думите:

Хейли Бийбър, възстановяването и връщането към обичайния й ритъм на живот

Нищо не може да спре Хейли Бийбър

Въпреки трудностите моделът продължава смело напред

"Сега, след като разбрахме всичко, се чувствам облекчена. Ще мога да продължа напред и да живея живота си, след тази наистина плашеща ситуация."