Все сме си мислели, че подготовката за важни събития отнема часове. Представяме си шум на сешоари, заглушаващи разговори със стилисти и други професионалисти, суматоха и едно напрежение, което се носи във въздуха.

Хейли Бийбър, модата, приемането, красотата и признанията й пред Harper's Bazaar

Смята ли Хейли Бийбър, че е красива

Предизвикателството да обичаш себе си

Наскоро Хейли Бийбър качи в своя канал в YouTube - Get Ready With Me, специално видео. Е с него тя доказа, че е възможно да се приведем в перфектен вид за Червения килим и всяко друго бляскаво събитие като Met Gala и за 30 минути.

28-годишната красавица се изправи пред предизвикателството с помощта на още трима специалисти по разкрасяване. Веднага прави впечатление, че това не е първата им среща, защото четиримата работят като добре смазана машина, а ефектът е перфектен.

Още в първите кадри Хейли представя трите си помощнички - стилистката Мейв Рейли, любимата на редица звезди фризьорка Джен Аткин и гримьорката Деника Бедросян.

После съставят план за действие и се захващат с разкрасителните процедури. Предизвикателството започва с Аткин, която напръсква косата на Бийбър със смес от вода и захар - стар трик още от 50-те години на миналия век, който помага да се фиксират кичурите.

Докато Аткин оформя косата на Бийбър, Бедросиан започва да гримира очите й по начин, съобразен с прекрасната й рокля с мъниста Versace. Междувременно, Хейли споделя, че често процесът включва и неволни прояви на грубост от страна на екипа, особено в тесни пространства.

В последните моменти Аткин сваля големите ролки от косата на Бийбър, след което взима една маша, за да ги оформи. В същото време Бедосиан нанася финалните щрихи по лицето на Хейли и звездата е напълно готова за голямото (и въображаемо в случая) събитие.