Преди да стане госпожа Бийбър, Хейли Болдуин стана известна от подиума и кориците на списанията. Тя влиза в света на модата, когато е на 17. Определя го като бизнес, в който трябва да си дисциплиниран, винаги навреме и да искаш да го правиш.

Джъстин и Хейли Бийбър, сватбата на продуцента Бърнард Харви и какви тоалети избра двойката

Колко секси е Хейли Бийбър на сватба

Придружена от съпруга си

За да успява в работата си, много й помагат годините, през които тренира балет - цели 12. Те й създават мускулна памет и оформят тялото й. Помагат й и психически, защото разбира какво е да си отдаден на нещо.

Затова и не е изненада, че Хейли се вдъхновява и от актриси, които играят силни образи. Харесва Розамунд Пайк и Кери Мълиган. Вдъхновява се и от Камала Харис, както и от всички други жени, които са намерили своята цел в живота и правят това, което им е писано.

Госпожа Бийбър говори за силни и уверени жени, но на самата нея й отнема години, докато се почувства комфортно в ролята на модел. Сега вече е много по-отворена към експерименти, защото е разбрала, че нещо на пръв поглед глупаво може да доведе до страхотен резултат. Затова ни съветва да не се страхуваме от различното, независимо за коя сфера от живота става въпрос.

Социалните мрежи обаче не й влияят по-различно, отколкото на повечето от нас. Те я карат да се сравнява с останалите, да усеща, че иска да изглежда като някой друг, вместо да се чувства добре в собственото си тяло. Затова и ги определя като "черна дупка, в която пропадаш бързо и лесно".

А Хейли е само на 24 и все още търси своята идентичност като жена, като професионалист, като съпруга. Толкова много неща й се случват, че се нуждае от почивка от това вечно вглеждане в себе си и в другите. Затова решава да не използва социалните мрежи през повечето дни и когато нещо трябва да се публикува в профила й, тя го възлага на друг.

"Всеки има своите несигурности. Това, че някой ми казва, че съм красива, не значи, че аз го виждам и усещам през цялото време", откровена е Бийбър. Тя говори за "продължително пътуване" към обичта към себе си, което никога не спира. Надява се поне когато остарее, вече да обича себе си.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и признанията на изпълнителя за първата година от брака им

Най-трудната година за Джъстин и Хейли

Как моделът го вкара в правия път

Тези признания на Хейли пред Harper's Bazaar са придружени от фотосесия, която ги допълва перфектно. На снимките я виждаме истинска, далеч от перфектна. За корицата дори позира без грим, а прическата й, наподобяваща тази на Пипи дългото чорапче, кореспондира с идеята за малкото момиче, което все още не се е превърнало в истинска жена.