На бляскавата си сватба с Джъстин Бийбър Хейли изживя своя звезден миг, преобразявайки се в истинска принцеса със своята булчинска рокля, дело на Върджил Абло.

Дизайнерът е създал десетки рокли за специални случаи за много звезди, но признава, че тоалетът на Хейли за нейния голям е ден е много по-специален за него, защото е първият подобен за близък приятел.

При създаването на модела Абло се води най-вече от това, че познава добре личността на госпожа Бийбър и знае, че иска нещо, което да е и в неин стил, и достатъчно традиционно.

Иска да покаже по най-добрия начин жената на име Хейли, но и да не изключи съвсем уличния стил, който е част от начина й на живот. Затова и той намира място в малките бродерии по роклята, които са не само цветя, но и логото на бранда Off-White.

Надписът с перли "булчинска рокля" на гърба също е доста нестандартно решение, както и този на края на шлейфа - "Докато смъртта ни раздели".

Снимка 448856

Източник: YouTube

Дизайнерът познава и Джъстин от няколко години и това му помогна да се справи успешно с другата задача - да създаде булчинска рокля, която да го накара да не може да свали очи от своята жена и да не остави и капка съмнение, че тя е най-красивата на света.

Снимка 448858

Източник: YouTube

Зa да изглежда госпожа Бийбър по този зашеметяващ начин, работата по булчинската й рокля в ателието на Off-White в Милано започва малко повече от година преди деня на сватбата. През това време булката прави три проби на тоалета.

Снимка 448857

Източник: YouTube

Всяка част от роклята е създадена ръчно, като с изработката й са ангажирани общо 20 души. А Хейли определено е помогнала на екипа с това, че знае точно какво иска. Като например голи рамене и гръб и дълги ръкави. А финалният резултат е нейна сбъдната мечта.