Хайди Клум може отдавна да се пенсионира от подиума, но продължава да изглежда така, че много от по-малките й колежки могат да й завидят. 48-годишната блондинка има дълга кариера зад гърба си, наситена с редица интересни моменти.

Хайди Клум и новата ѝ предизвикателна рокля, за която всички говорят

Хайди Клум не обича да носи бельо

Новата любима рокля на модела

При гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс Клум призна, че един от клиентите, за които е работила като модел, е застраховал краката й за два милиона долара. Дотук нищо толкова необичайно - често срещана практика сред хората, които си изкарват прехраната с външния си вид.

По-интересното обаче е, че единият крак на Хайди е бил застрахован срещу по-висока сума от другия. Нейният лаконичен коментар е, че понякога хората правят странни неща.

Снимка 560465

Източник: GettyImages

А в допълнение пояснява, че като малка е паднала върху стъкла и на единия си крак има голям белег от инцидента, който обаче умело прикрива с изкуствен тен.

Хайди Клум, Том Каулиц и снимките им от Коледа

Голата Коледа на Хайди Клум

Когато не ти се става от леглото

Така и не става ясно дали кракът с белега е застрахован за 1.2 милиона долара, а този без - за милион или пък обратното. Но друго е сигурно - че Хайди се грижи повече от добре за най-любимата част от тялото си и не спира да демонстрира перфектни бедра в мини поли и рокли, предава People.