Хайди Клум е звездата, която в най-голяма степен приема присърце Хелоуин. И не само успява да ни изненада всяка година с оригинални и екстравагантни тоалети, за които някой много се е потрудил, но и няколко десетилетия организира най-щурите партита по случай празника.

В последния ден на октомври в Ню Йорк се проведе юбилейното 21-во Heidi Klum Halloween Party. 

То събра на едно място десетки звезди от шоубизнеса, които също се бяха постарали да бъдат на нивото, което се очаква.

Снимка 593281

Източник: GettyImages

Хайди и нейният съпруг Том Каулиц и тази година успяха да надминат себе си, оставяйки без думи свидетелите на пристигането им.

"Просто исках да мисля нестандартно и да направя нещо различно и си помислих, че всички знаем как изглежда един дъждовен червей", казва Клум за костюма си по време на партито си. "И искам да усмихна хората. ... Мислех, че ще е забавно. Чувствам се като милион долара", добавя още Хайди пред People.

Снимка 593280

Източник: GettyImages

Том Каулиц допълни визията на половинката си, като се беше превъплътил в рибар с въдица, прикрепена към съпругата му. Костюмът му включваше и сложен грим, който да създаде илюзията, че окото му е извадено.

Малко след началото на звездното парти, снимките показват, че Клум се е преоблякла в прозрачен, блестящ костюм по тялото, запазвайки обаче лицето си на червей. 

Снимка 593277

Източник: GettyImages

Що се отнася до дъщеря ѝ Лени, тя пък избра да бъде секси Жената-котка. 

Снимка 593278

Източник: GettyImages

Още преди появата си на Хелоуин, Клум се пошегува с костюма си с различни видеоклипове в Instagram, в които се гримира и подготвя със специални ефекти.

В едно няма съмнение и то е, че моделът отново надмина себе си.