Индиана Джоунс може всичко и филмите за приключенеца са ни убедили в това. Харисън Форд, който влиза в неговата роля, се оказва, че също може доста неща.

Харисън Форд, "Индиана Джоунс" и петата част на филма на Стивън Спилбърг

Харисън Форд отново ще е Индиана Джоунс

Актьорът се завръща в знаковата роля

Според AP, актьорът е пилотирал самолет, който по погрешка е пресякъл писта, докато друг се е приземявал.

Федералните власти разследват случая, но според говорители на Форд, той е пилотирал малък самолет в близост до летище Hawthorne в Лос Анджелис. Актьорът е направил грешна маневра, защото не е разбрал правилно указанията, подадени му от въздушния контрол.

Снимка 369008

Източник: GettyImages

77-годишният Форд веднага е разбрал грешката си и се е извинил. Според говорителите му никой не е пострадал и изобщо не е имало опасност от сериозни последствия.

Добре известно е, че Харисън Форд обича да пилотира както самолети, така и хеликоптери. Също толкова добре известно е, че и подобни гафове от негова страна не са рядкост.

Последният беше през 2017 г., когато пилотираният от Форд самолет е летял ниско над пътнически самолет със 116 души на борда. След това по погрешка се е приземил на грешна писта.

Харисън Форд, The Staircase и завръщането на актьора в телевизията

Първият път на Харисън Форд от 25 години

Очакваме с нетърпение The Staircase

През 2015 г. пък получи наранявания, след като двигателят на самолетът му отказа и последва разбиване. Разследването тогава показа, че Харисън Форд не е имал вина.