Британският певец и актьор Хари Стайлс е прочут не само с песните си, но и с ексцентричните си визии. Той е сред малцината мъже, които имат смелостта да се появят с рокля или дамски аксесоар. Затова и съмненията, че стартира нов бранд, в който би могъл да демонстрира стила си, не усъмниха нито нас, нито повечето му почитатели.

Тези дни US Weekly публикува документ, според който името на изпълнителя на хита "Sign of the Times" присъства във формуляр за регистрация на нова търговска марка с основна дейност "парфюми и козметика".

Компанията се казва Pleased As Holdings Limited и Хари Стайлс е записан като "директор" заедно с дългогодишната му лична асистентка Ема Спринг.

И въпреки че никъде не се споменават конкретни продукти, които компанията ще продава, почитателите на звездата веднага го обсипват с конкретни предположения в неговия Twitter. Естествено, повечето се базират на впечатления и предпочитания, които звездата неведнъж е споделял в социалните мрежи.

Едно от съмненията е, че ексцентричният британец е стартирал унисекс бранд за грим и/или лак. И нищо чудно, като се има предвид афинитета му към маникюра.

Други пък се надяват парфюмите да ухаят подобно на любимия му Tobacco Vanille на Tom Ford. А трети се връщат към стар пост на звездата, в който той казва, че ароматът му е "боксери и слипове".

Самият Хари Стайлс още мълчи по темата и не казва и дума относно документа, уточняват от Paper.