В Холивуд е доста ветровито място - днес може да си на върха, утре вятърът да те отвее в забвение. Горе-долу така стоят нещата и с връзките между звездите.

Бела Хадид. Кендъл Дженър и плажната им ваканция

Бела и Кендъл се забавляват по бански

Две е по-добре от едно

Добър пример са Хари Стайлс, който през годините е свързван с доста жени, и Кендъл Дженър. Двамата излизаха няколко месеца в края на 2013 и началото на 2014 г. След това се разделиха, докато отново не се събраха за няколко месеца през 2016 г., но пак не им се получи.

В интернет обаче все по-усилено се говори, че двамата излизат отново. Причина за тези слухове стана участието на модела във вечерното шоу на Джеймс Кордън. Както понякога се случва обаче, Кордън отсъстваше, а неговото място беше заето на Хари Стайлс.

Изпълнителят имаше задачата да играе играта Spill Your Guts заедно с Кендъл Дженър. Правилата са прости - задават ти личен въпрос, ако не искаш да отговориш, изяждаш някаква гадост.

Кендъл Дженър, Кели Убре Джуниър и любовният живот на модела

Какво се случва с любовния живот на Кендъл Дженър

Нови слухове по адрес на модела

Един от въпросите, които моделът зададе на бившия си, беше коя от песните от последния му албум Fine Line (трябва да излезе на 13 декември) е посветена на нея. Стайлс реши да не отговаря, а вместо това да изяде сперма от треска (колкото и странно да звучи).

Хари Стайлс, тийзърът за новия му проект и новият му албум Fine Line

Какво иска да ни каже Хари Стайлс

Певецът с поредица новини

Именно това накара много хора да мислят, че двамата отново излизат заедно, пише Metro. Дали това е така, няма как да знаем, защото Хари Стайлс и Кендъл Дженър не са оповестили нищо официално, но би ни се искало.