На много хора им се иска да живеят като холивудски звезди. Големи къщи, многобройни пътувания по цял свят и какво ли още не. Някои обаче преминават границите на безобидните мечти. 

Хали Бери ще дебютира като режисьор

Хали Бери ще дебютира като режисьор

Ще я видим ли в нова светлина

От TMZ разбираме, че човек на име Роналд Юджийн Грифин се е опитал да "приватизира" къщата на Хали Бери.

Според сайта, 59-годишният Грифин е бил забелязан около къщата на актрисата в Лос Анджелис още през януари тази година. Тогава той се е опитал да смени ключалките на една от вратите на къщата ѝ, но градинарят на Бери се е намесил и мъжът е избягал.

Инвазията продължава и през март, когато Грифин отново се навърта около имота, твърдейки, че къщата е негова. Той дори е успял да смени една от ключалките и се е обадил в полицията, за да докладва, че хората, работещи в къщата на Холи Бери, са нарушители.

От полицията обаче бързо разбрали за какво става дума и са го арестували. Въпреки това мъжът продължавал да твърди, че къщата е негова. Пред разследващите Хали Бери е заявила, че няма никаква представа кой е Грифин и защо казва, че къщата ѝ му принадлежи.

Хали Бери, "Джон Уик 3", тренировките за филми и как актрисата е счупила три ребра

Какво е коствало на Хали Бери ролята в "Джон Уик 3"

Тренировките за филма не са били шега работа

На актрисата изобщо не ѝ върви в битов план, защото през 2011 г. в дома ѝ отново беше нахлул мъж, който не претендирал, че живее там, но пък е стоял в кухнята на актрисата.