Вече не сме сигурни дали на Гуинет Полтроу и се отразява добре изолацията, въпреки че тя самата още през юни миналата година призна, че вече е свикнала с нея. Преди седмица, например обяви за продан една от роклите си и вбеси феновете с ниската цена, а сега разбрахме, че в края на миналата година е решила да се прости и с дома от детството си.

Гуинет Полтроу, GLabel Hoffman, черната рокля и възмущението на почитателите й

Гуинет Полтроу вбеси и феновете си

Този път май наистина прекали

Този път обаче няма да разочарова почитателите си, защото стойността на имота е 15.5 милиона долара. 

Представлява стара къща в стил Неоренесанс, с обща площ от 7205 квадратни метра, висока е пет етажа и има прекрасен двор с едно портокалово дърво за разкош.

Построена е през 1890 г. от архитекта Уолтър Рийд-младши и се намира в квартала на богатите, на Ъпър Ийст Сайд в Ню Йорк.

Носителката на Оскар живее на въпросния адрес с родителите си - филмовия продуцент и режисьор Брус Полтроу и наградената с Еми актриса Блайт Данър, докато не приемат Гуинет в Калифорнийския университет, Санта Барбара.

През 2017 г. Гуинет се раздели с апартамента си в Трайбека, срещу скромната сума от 10.7 милиона, но явно най-много държи на дома си в Хамптън, пак в Ню Йорк, уточняват от Robb Report.