Да запазиш добри отношения с половинката си след раздялата е много трудно. Още по-трудно е да се разбираш с настоящето му гадже. 

Не такъв обаче е случаят между Гуинет Полтроу и бившия ѝ съпруг Крис Мартин, от когото актрисата има две деца. Двамата не само са в прекрасни взаимоотношения, но Гуинет всъщност се разбира прекрасно и с настоящата половинка на вокалиста на Coldplay - Дакота Джонсън. 

Оказва се, че не е проблем за двете дами да излизат заедно, дори и без компанията на Крис Мартин. Доказателство за това е и едно от последните събития, което Гуинет Полтроу и Дакота Джонсън бяха решили да отпразнуват заедно. Става въпрос за рождения ден на техен общ приятел - модния журналист Дерек Бласбър.

Той сподели снимка в своя Instagram профил, където го виждаме на една маса с Полтроу и Джонсън, които са седнали една до друга. На снимката Гуинет Полтроу дори е прегърнала приятелката на бившия си съпруг.

Дакота Джонсън и Крис Мартин - да прекараш празник с бившата на гаджето си

Да прекараш празник с бившата на гаджето си

Нетрадиционен Ден на благодарността

Двете явно демонстрират, че настояща и бивша могат да бъдат приятелки и да се забавляват заедно, особено когато няма какво да делят.