Обикновено свързваме Брад Пит с две жени - Анджелина Джоли и Дженифър Анистън, последните две дами, с които актьорът имаше дългогодишни връзки.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и позицията на Мадокс и Шайло

Разводът на Брад и Анджелина раздели и децата им

Един при мама, друг - при тате

Преди тях обаче, Брад Пит е сгоден за друга прочута актриса - Гуинет Полтроу, и двамата са заедно в периода от 1994 до 1997 г.

Пит и Полтроу са сред най-обсъжданите звездни двойки на 90-те. В скорошно видео от поредицата Life in Looks на Vogue тя коментира облеклата си от стари снимки, между които се повява и една, на която е с бившия си годеник.

На фотографията с Пит от 90-те ясно се вижда, че двамата са облечени по сходен, небрежен начин. Неслучайно редица наблюдатели на знаменитостите смятат, че Брад обича да изглежда като приятелките си.

Именно кадрите от видеото са причина от Best Life да се върнат назад във времето и да припомнят защо звездната двойка се раздели.

В интервю от 2015 г. за Vanity Fair тя споделя, че причината да развали годежа им през 90-те е била нейната "незрялост". Тогава тя е на 22, а той - на 31 години. "Бях такова дете", коментира още актрисата.

"Трябваше да стана на 40, за да извадя главата си от з*****а си. Не можеш да вземеш това решение, когато си на 22 години ... Не бях готова, а той беше твърде добър за мен ... Не знаех какво правя", допълва Полтроу.