През последните години Гуинет Полтроу се превърна в бизнес дама, а нейната уелнес и лайфстал марка Goop е доста успешна. Нещо повече, актрисата редовно раздава здравни и кулинарни съвети онлайн.

Гуинет Полтроу и здравословният й обяд

Гуинет Полтроу отново раздава съвети

Какво обядва актрисата

И точно защото е известна със своя здравословен начин на живот, блондинката направо ни обърка, след като направи няколко неочаквани признания.

48-годишната актриса говори откровено за вредните си навици по време на карантината и каза, че "напълно е излязла от релси". Гуинет призна, че през последната година е хапвала доста паста, хляб и други тестени изделия и "е пила алкохол седем вечери в седмицата".

И макар и да не се е напивала, актрисата все пак е осъзнала, че не е особено здравословно да се пият спиртни напитки всяка вечер, пише Mirror. Още повече, че един вреден навик, води към друг. Пиенето я е провокирало отново да иска да пуши.

Звездата разкрива, че любовта ѝ към уискито е наследила от дядо си. Тя сподели: "Обичам уискито и приготвям една фантастична напитка, наречена Buster Paltrow, която кръстих на дядо си. Това е страхотното уиски от киноа, което ми приготвят в дестилерия в Тенеси. Съчетавам го с кленов сироп и лимонов сок. Това е раят."

Гуинет Полтроу, пост-COVID синдромът и как се справя с последствията от коронавируса

Битката на Гуинет Полтроу с COVID-19 не е приключила

Какво се промени в живота й

Ето че дори кралицата на здравословния начин на живот има своите кръшкания и слабости. За някои нейни почитатели, сред които сме и ние, това звучи успокояващо.