Тази година освен срещите на корта, Григор Димитров се срещна и с COVID-19. За щастие, родният тенисист се възстанови сравнително бързо и след това взе участие в няколко турнира.

След като приключи участието си на последния, Гришо се върна в Монако, където живее от няколко години. А вчера 22 ноември, сподели в социалните мрежи новия начин за забавление, който е открил.

За никого не е тайна страстта на хасковлията към бързите и луксозни коли. Оказва се обаче, че возилата на две гуми го привличат не по-малко.

Димитров позира за няколко снимки, яхнал мощен мотор на пристанището в Монако. "Винаги избирай живописния маршрут", написа той, явно визирайки някоя крайбрежна алея.

Не става ясно дали моторът е нова придобивка на Гришо или просто го е взел назаем от някой приятел за едно кръгче. Сигурни сме обаче, че доста се е позабавлявал с него, както и самият той написа в поста си.

Григор Димитров, Лолита Османова и това ли е новата жена до тенисиста

Коя е новата Лолита на Гришо

Отново удар в целта

А голям интерес успяха да предизвикат и панталоните на Димитров, които определено са доста нестандартен модел. На единия крачол са написани месеците от годината и след това са задраскани. Дори Серина Уилямс коментира, че ги иска.