Въпреки слуховете за различни жени в живота на Григор Димитров през последните няколко месеца, след като се раздели с Никол Шерцингер, родният тенисист не е засичан в интимна компания на никоя дама.

Григор Димитров, Коби Брайънт и как българинът почете баскетболиста

Въздействието на Коби Брайънт над Григор Димитров

Българинът също почете баскетболиста

Което въобще не пречи на Григор често да провокира феновете си с публикации в своя Instagram профил. Така преди време тенисистът качи снимка с букет цветя, придружена с послание: "Нещо специално за моята дама."

Макар повечето хора да решиха, че цветята са за майка му, която по това време имаше рожден ден, далеч не сме сигурни за кого беше предназначен този мил жест от негова страна.

А когато към това добавим и последната публикация на Гришо в социалните мрежи, съвсем сме объркани относно любовния му живот. Той качи серия от снимки, на една от които се вижда мече със сърце, направено от червени и розови рози. 

"Недостатъците ти са идеални за сърцето, на което му е писано да те обича. Честит Свети Валентин", гласи романтичното и загадъчно послание под снимките на българския тенисист.

Както може да се предположи, това породи нова доза съмнения дали наистина Григор Димитров е сам, или си има тайна половинка, която все още се опитва да скрие от медиите и феновете си. 

Григор Димитров и има ли нова жена в живота на тенисиста

Има ли нова жена до Григор Димитров

Родният тенисист провокира всички ни