Ясно е, че между Джеф Безос и Илон Мъск тече задочен спор за това кой от двамата първи ще успее да направи така, че неговата компания да "завладее Космоса".

Джеф Безос, Лорън Санчес и колко добре изглеждат двамата на партито на Vanity Fair

Когато всички погледи са насочени към Лорън Санчес

С Безос под ръка на партито на Vanity Fair

Към момента е трудно да се каже кой има преднина, а и май не е чак толкова важно за нас, обикновените хора. Съперничеството им обаче не означава, че интересните на двамата се изчерпват до Космоса.

Безос и Мъск обичат и високите скорости. Ето защо милиардерите се бяха сред известните личности, които посетиха Гран при на Маями. Джеф Безос бе в компанията на половинката си Лорън Санчес. Според People, той е бил забелязан и да разговаря с изпълнителния директор на McLaren Racing Зак Браун.

Докато Илон Мъск бе решил да заведе на състезанието тригодишния си син X Æ A-12. Двамата дори посетиха отбора на Red Bull, където се снимаха с Макс Верстапен и Серхио Перес.

Снимка 617384

Източник: GettyImages

В крайна сметка, надпреварата бе спечелена от Макс Верстапен, а неговият съотборник остана на втората позиция. Оказва се, че Безос и Мъск не са се засекли по време на Гран при на Маями. Не и официално.