Всяка нова година започва с планове за предстоящите 12 месеца. И докато за някои това означава обещания за повече тренировки, здравословно хранене и време за близките, за принца и принцесата на Уелс нещата са по-стриктни.

Кейт Мидълтън и какво означава кралско синият й тоалет на Коледа

Скритите кодове на Кейт Мидълтън

Принцесата отново говори с дрехите си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън вече имат съвсем ясна и вероятно разписана черно на бяло идея как ще протекат първите шест месеца на 2024 г., защото графикът на работещите членове на кралското семейство се подготвя отрано.

Така научаваме макар и неофициално, защото не е потвърдено от двореца Кенсигтън, че Уилям и Кейт ще посетят Рим в качеството си на принц и принцеса на Уелс. Пътуването ще е през пролетта.

За момента няма подробности за програмата им, но е твърде вероятно двамата да посетят и Ватикана, за да се срещнат с папа Франциск. Последното официално пътуване на Уилям и Кейт беше в Карибския регион през март 2022 г.

2023 г. пък мина без пътувания за Кейт Мидълтън. Докато тя беше във Великобритания, принц Уилям пътува единствено до Полша в качеството си на официално лице. Пътуването му до Сингапур за наградите Earthshot e негова частна инициатива и не се води за държавно посещение, поясняват People.