През последните няколко седмици всички говореха за трансфера на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. Той ще играе за Ал Насър през следващите две години.

И това, както може да се предположи, стана причина в за премнестването на цялото му семейство там. Благодарение на спортния клуб, футболистът си осигури най-високата заплата в историята на футбола, равняваща се на около 200 млн. евро годишно.

По всичко личи, че Роналдо и Джорджина за момента са доволни от новия си дом, като побързаха да споделят с последователите си в социалните мрежи първи кадри от там. 

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо, Саудитска Арабия и какви правила тряба да спазва половинката на футболиста

Законът, който Джорджина и Роналдо нарушават в Саудитска Арабия

И строгите правила, които трябва да спазва половинката на футболиста

Петкратният носител на Златна топка показа как със семейството му опознават най-забавните части на столицата Рияд. От кадрите, които спортистът и половинката му пуснаха онлайн, става ясно, че те са решили да заведат наследниците си в увеселителния парк Riyadh Winter Wonderland, който може да се похвали с най-дългото влакче на ужасите на планетата, привличащо любителите на екстремните усещания от близо и далеч.

Обиколката им в увеселителния парк завършва с посещение на огромния басейн на парка, където хората могат да се насладят на специално шоу с делфини.

"Качествено време с тези, които обичам", написа Роналдо под снимките. Джорджина също не пропусна да се похвали със семейната разходка.

"Раяд, колко си красив", пък написа инфлуенсърката, с което ясно засвидетелства поне пред феновете си, че се чувства добре там и харесва новото място, където ще живеят.