По всичко изглежда, че неприятностите за Езра Милър не са приключили. Макар и в случая да няма място за съчувствие, тъй като актьорът сам си навлича проблемите в последните няколко години.

Езра Милър, новите обвинения за кражба с взлом и колко години може да лежи в затвора

Ще влезе ли в затвора Езра Милър

И призна ли се за виновен актьорът

30-годишният актьор неведнъж е бил задържан заради непристойно поведение, внезапни нападения и тормоз над жени. Последните му прояви пък са за нахлуване с взлом в частен дом, с цел кражба, както и някои други по-дребни кражби, припомня Metro.

До момента звездата отричаше вината си по всички обвинения. Но явно в последно време е размислил и променилил позицията си. В крайна сметка се е съгласил да се признае за виновен единствено по обвинението за незаконно влизане в необитаем чужд имот.

На 1 май, миналата година, Милър нахлува в резиденция в Стамфорд, Вирджиния и открадва няколко бутилки алкохол.

Причината сега Еза да признае вината си, явно се крие в надеждата, че по този начин могат да отпаднат другите обвинения срещу него - и по-специално тези в кражба. Според служител на Върховния съд на Върмонт, където се гледа делото, ако Милър се признае за виновен за посегателство, обвиненията за кражба и кражба с взлом ще бъдат оттеглени. В противен случай, може да получи до 25 години затвор.

Всъщност е странно, че Езра - който освен актьор, а в последно време явно и престъпник, е известен и със своята небинарност и нежеланието си да бъде определян като мъж или жена - е откраднал само няколко бутилки алкохол от дома, в който е проникнал с взлом. Вероятно и това действие на актьора е резултат или от неговата ексцетричност, или от психическата му нестабилност. Неведнъж Езра е се е подлагал на лечение, касаещо психическото му здраве

Самият актьорът е споделял, че осъзнава, че има известни психически проблеми.

Езра Милър и новината, че ще потърси помощ за психичните си проблеми

Защо Езра Милър ще потърси помощ

Актьорът е разбрал, че не може да продължава дълго така

Въпреки всичко, не може да оспорим таланта на Езра Милър. От който явно, въпреки проблемите му, от Warner Bros няма как да се откажат. Затова и очакваме последната голяма продукция с негово участие - The Flash, да излезе официално през юни, 2023 г.