Напоследък Ева Мендес използва профила си в Instagram, за да показва как се справя с децата в извънредното положение. Така наскоро видяхме как момичетата са изрисували цялото ѝ лице  с различни ярки цветове. И без да го признава (а тя го направи), на всички ни става ясно, че никак не й е лесно.

В нова публикация актрисата споделя и за безсънната си нощ, в която е искала да планира рождения ден на по-малката си дъщеря през седмицата. И докато по-голямата част от последователите ѝ я поздравиха за всеотдайността и проявиха разбиране към родителските ѝ неволи, намериха се и такива, които да критикуват.

Някои обвиниха Райън Гослинг, че не отделя достатъчно време на двете си момиченца, а Мендес е трябвало да се справя като самотна майка. Като добра съпруга обаче, тя побърза да защити мъжа си.

"Създадох този профил, за да се свързвам с други жени. Когато казвам, че съм уморена майка, искам да се свържа с други уморени майки, а не да намеквам, че татковците не участват в живота на децата си. Не искам да минимализирам тяхната роля в живота на децата", пише актрисата.

Ева Мендес уточнява, че в своя профил иска да говори за себе си и своите проблеми, без да въвлича мъжа си, като го хвали или критикува. Това не означава, че той не е прекрасен баща.

"Не искам да пресичам границите, които съм си поставила, а в това число влиза и да не коментирам семейството си", категорична е Мендес.

Ева Мендес, игрите с децата ѝ и кой направи актрисата за посмешище

Кой направи Ева Мендес за посмешище

Деца по време на извънредно положение