Да родиш в Холивуд, разбира се, не е рядкост. Повечето жени, стъпили на тази пътека, се стремят да не загърбват кариерата си, а максимално бързо да се върнат на снимачната площадка.

Ева Мендес, Райън Гослинг и как актрисата защити мъжа си

Как Ева Мендес защити Райън Гослинг

Добър баща ли е актьорът

Случаят с Ева Мендес обаче не е точно такъв. Актрисата има две деца от Райън Гослинг - Есмералда (6 години) и Аманда (4 години), но не сме я виждали нито на голям, нито на малък екран от ужасно много време.

Последният филм с нейно участие беше Lost River от 2014 г. След него тя се посвети на отглеждането на децата си и остави работата на Гослинг, който за тези шест години успя да се снима в шест филма.

Пред The Sunday Morning Herald Мендес загатва, че скоро може отново да се завърне към снимането на филми. Актрисата казва, че се възхищава на жените, които успяват да балансират между кариерата и майчинските ангажименти, но тя не е една от тях.

Ева Мендес, игрите с децата ѝ и кой направи актрисата за посмешище

Кой направи Ева Мендес за посмешище

Деца по време на извънредно положение

Признава, че е късметлийка за това, че е имала възможността да избира дали да се върне на работа, или да посвети времето си на децата, защото не са много жените, които имат подобен избор.

Ева Мендес и проблемите с килограмите, които има

Има ли проблем с килограмите Ева Мендес

На 46, и все така секси

Сега обаче, когато децата ѝ са поотраснали, Ева Мендес започва да чувства как амбицията ѝ за работа отново се връща на дневен ред, пише Fox News. Естествено, не казва нито нещо повече, нито нещо по-конкретно, но определено ще очакваме завръщането ѝ в Холивуд.