Звездата от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория е бременна с първото си дете. 42-годишната актриса и 49-годишния й съпруг Хосе Бастон догодина ще станат родители на първата си обща рожба.

Двамата сключиха брак през май 2016 г. в Мексико след годеж в Дубай. Медийният магнат вече има две деца от бившата си жена. Третото - момченце, умира от усложнения след раждането през 2003 г.

Снимка 329958

Източник: GettyImages

За Ева Лонгория обаче това ще бъде първа рожба. 42-годишната актриса има два брака зад гърба си, но така и не дари съпрузите си с наследници. Сега е повече от готова за ролята на майка и дори съжалява, че е чакала толкова дълго, както самата тя споделя.

Според представител на двойката, вече е ясен и полът на бебето. Бъдещите родители чакат момченце. Това значи, че актрисата е в трети или четвърти месец. А първата й рожба ще проплаче за първи път през пролетта на 2018 г., пише Daily Mail.

Снимка 329959

Източник: GettyImages

В последните месеци Ева Лонгория значително наддаде килограми. За последен път тя се появи на светско събитие преди десетина дни. Разкроеният тоалет, който никак не подхожда на стила й, вече има своето обяснение - цели да прикрие коремчето й.