От няколко седмици Ева Лонгория ни държи в течение как се справя с домашната изолация и на какви занимания се е посветила, докато е със семейството си вкъщи. А от качените снимки и видеа може да си направим извода, че никак не скучае.

Че как иначе - всеки ден си има различна програма: да прави йога, да полага грижи за външния си вид (боядисва си косата и си прави маски за лице), да прави и готви паста, да градинарства и не на последно място, да се забавлява със сина си Сянтяго с различни игри и четене на книжки.

Но като всяка истинска светска личност, Ева Лонгория не крие, че има нещо, което много ѝ липсва - носенето на рокли.

Актрисата използва профила си, за да качи страхотна снимка, на която я виждаме да позира с изискана и секси вечерна рокля. Такава, каквато при сегашните обстоятелства със сигурност няма къде да облече, просто защото вероятно излиза, само за да иде до магазина.

"На някой друг да му липсва носенето на рокли", пита Ева Лонгория и под самата снимка.

Признаваме, че вече и на нас ни липсват малко поводите, когато обличаме новите си дрехи и се чувстваме някак по-красиви и по-специални. Не че носенето на пижами и анцузи вкъщи не е приятно, но... Нищо чудно скоро да си спретнем домашно официално събитие с половинката, за да си припомним добрите стари времена.

Ева Лонгория, йогата и колко пластична е актрисата

Ева Лонгория е дяволски пластична

Една секси йога тренировка за напреднали