Докато се налага да прекарва повече време в дома си, Ева Лонгория е решила да посвети част от свободното си време със занимания по йога.

Въпреки че до момента актрисата не е издавала, че практикува този спорт, по всичко личи, че не само много ѝ харесва, а и страшно много ѝ се отдава.

И реши да покаже на феновете си колко е пластична, като качи клипче в профила си в Instagram, на което показва стойка на глава.

Ева Лонгория на 45

Ева Лонгория в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

Челната стойка е едно от упражненията за напреднали. Определено се изисква голяма сила, особено в областта на коремните мускули, за да може човек така свободно да прави различни вариации с краката си (включително и шпагат), докато стои в позата, както нагледно ни показва Ева Лонгория.

Както може да се предположи, феновете на актрисата останаха очаровани от видяното и не пропуснаха да изразят възхищението си от това колко добре се справя със задачата.

Истината е, че докато стоим толкова време вкъщи, йогата е едно от най-добрите средства, които ни помагат да раздвижим цялото си тяло и да се чувстваме наистина добре.

Ева Лонгория и секси ваканцията ѝ в Мексико

Секси ваканцията на Ева Лонгория в Мексико

Плаж, море и още нещо