Преди няколко месеца Майк Тайсън и Джейк Пол обявиха, че ще дадат на хората това, което искат - зрелище, и ще се изправят един срещу друг в боксов мач.

Джейк Пол и Майк Тайсън ще се изправят в боксов мач, предаван по Netflix

Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол

Очаква ни зрелище

Двубоят между двамата, който ще се излъчва пряко в Netflix, трябваше да се състои на 20 юли на AT&T Stadium в Тексас. Но нещата не вървят по план и от The Hollywood Reporter разбираме, че събитието е отложено.

От Most Valuable Promotions, компанията на Джейк Пол, която организира мача, са обявили, че това се налага заради здравословните проблеми на Майк Тайсън. Миналата седмица 57-годишната легена на бокса се наложи да получи лекарска помощ по време на полет от Маями до Лос Анджелис заради изострена язва.

Компанията организатор твърди, че лекарите са посъветвали Тайсън да избягва тежки физически натоварвания през следващите няколко седмици, така че той няма да може да се подготви достатъчно добре за мача.

2 милиона за ВИП билет - каква е цената човек да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол от първия ред

2 милиона за ВИП билет - каква е цената човек да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол от първия ред

Очертава се същинско събитие

Обещанията са, че в следващите седмици ще бъде обявена нова дата за боксовия мач между Джейк Пол и Майк Тайсън, но той трябва да се проведе тази година. "Тялото ми е в по-добра цялостна форма, отколкото е било от 90-те години на миналия век насам и скоро ще се върна към пълния си тренировъчен график", казва Тайсън.