След по-малко от два месеца трябва да видим Майк Тайсън отново на ринга в действие, а негов съперник ще бъде ютюбърът, превърнал се в боксьор - Джейк Пол.

Джейк Пол и Майк Тайсън ще се изправят в боксов мач, предаван по Netflix

Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол

Очаква ни зрелище

Този боксов мач бе доста неочакван, но до някаква степен логичен, защото и двамата търсят не само зрелище, но и солидно заплащане за това, което ще предложат.

От People разбираме, че Майк Тайсън, който е невероятна форма за своите 57 години, е стреснал доста хора със здравословното си състояние.

Боксьорът е бил на полет на American Airlines от Маями до Лос Анджелис, когато му е прилошало. Представител на Тайсън казва, че той е станал замаян и е започнало да му се гади около 30 минути преди самолетът да кацне.

Лекар веднага се е погрижил за Майк Тайсън, а причината за влошеното му състояние е била обострена язва. След кацането на самолета парамедици са прегледали отново боксьора. Неговите представители казват, че сега той е добре и благодари на медицинските лица, които са се погрижили за него.

2 милиона за ВИП билет - каква е цената човек да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол от първия ред

2 милиона за ВИП билет - каква е цената човек да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол от първия ред

Очертава се същинско събитие

На 20 юли Майк Тайсън трбява да се изправи срещу Джейк Пол на AT&T Stadium в Тексас в мач, който ще бъде предаван по Netflix. За момента не е ясно дали има опасения за здравословното състояние на легендарния боксьор, което да му попречи да се качи на ринга.